Her er juryen bag FINANS IMPACT 2024

FINANS IMPACT vil være mere end en erhvervspris. Vi vil skabe platform for mødet mellem landets førende ESG-kompetencer, internationalt udsyn og det særlige drive, der fremkalder passion, inspiration, læring og handling på vejen mod et bedre erhvervsliv. Derfor har det i udvælgelsen af jurymedlemmer ligget os på sinde at håndplukke otte flagskibe for netop disse værdier fra dansk erhvervslivs øverste top. De otte er:

Bianca Bruhn

Bianca Bruhn blev i september 2022 udnævnt som landechef for Google i Danmark. Hun kom fra en stilling som direktør for EU og Storbritannien i analysevirksomheden YouGov og har tidligere været managing director i analysevirksomheden IDC.  

Christina G. Sørensen

Christina Grumstrup Sørensen er senior partner i investeringsselskabet Copenhagen Infrastructure Partners (CIP), hvor hun har ansvar for byggeprojekter og projekter i drift. Christina Grumstrup Sørensen har tidligere været senior vice president renewables i Dong – i dag kendt som Ørsted.

Jacob Aarup-Andersen

Jacob Aarup-Andersen er adm. direktør i Carlsberg, som han kom til i 2023 fra stillingen som CEO i servicekoncernens ISS. Han har tidligere sat sit aftryk på finanssektoren som først CFO og siden medlem af koncerndirektionen i Danske Bank. Storbanken rekrutterede ham fra en række fremtrædende positioner i den internationale finansverden med udgangspunkt i London.

Jeanette Fangel Løgstrup

Jeanette Fangel Løgstrup er professionelt bestyrelsesmedlem med sæde i bestyrelserne for bl.a. JP/Politikens Hus og COWI. Hun udgav i 2022 bogen ’Bæredygtig ledelse – ESG som den nye ABC for ledelser og bestyrelser’ og underviser desuden på CBS’ bestyrelsesuddannelse.

Maria Manel Bøge

Maria Manel Bøge er iværksætter og stifter af virksomheden Manelleh Handmade by Women, der sælger produkter produceret af fattige kvinder i ulande. Maria Manel Bøge er tidligere direktør for CSR Fonden, ligesom hun har været Head of CSR i Danske Spil og tidligere leder for Center for Mangfoldighed i ISS.

Poul Due Jensen

Poul Due Jensen er adm. direktør i Grundfos. Han overtog i 2020 ansvaret for virksomheden, der er stiftet af hans farfar. Inden da var Poul Due Jensen koncerndirektør med ansvar for koncernens globale salg og service. Han er medlem af bestyrelsen for Poul Due Jensens Fond.

Sheela Søgaard

Sheela Søgaard har siden 2009 været CEO i Bjarke Ingels Group (BIG) og har spillet en afgørende rolle i at udvikle en af Danmarks mest kreative virksomheder til et af de mest internationalt anerkendte megabrands på sit felt. Hun er tidligere ledelseskonsulent hos McKinsey & Co. og opnåede i 2022 at blive udnævnt til Årets Leder i dansk erhvervsliv.

Tonny Thierry Andersen

Tonny Thierry Andersen er koncerndirektør i Nykredit, som han kom til i 2019, og hvor han i dag tegner koncernens ESG-indsats. Han har tidligere bl.a. været medlem af koncerndirektionen i Danske Bank og bankdirektør for Wealth Management og for Personal Banking.