FINANS x KPMG

FINANS IMPACT-priserne uddeles i samarbejde mellem erhvervsmediet FINANS og revisions- og rådgivningsvirksomheden KPMG samt en uafhængig jury bestående af anerkendte profiler fra toppen af dansk erhvervsliv. KPMG uddeler desuden en særpris med fokus på de virksomheder, der med innovativ brug af ny teknologi leverer et afgørende bidrag til erhvervslivets ESG-indsats.

FINANS IMPACT er mere end en anerkendelse af ambitioner. Prisen er en anerkendelse af virksomheder, der gør en reel forskel og giver fremsynede virksomheder en oplagt mulighed for at sprede budskabet i såvel pressen som det omgivende samfund om de resultater, de opnår ved at arbejde målrettet og kompetent med ESG i praksis.

FINANS

FINANS har som Danmarks største, digitale erhvervsmedie stor erfaring med at identificere og gennemlyse væsentlige tendenser i erhvervslivet. Mediets specialiserede fagjournalister har igennem de seneste år medvirket til at placere den grønne omstilling, virksomheders sociale ansvar og god governance i toppen af dansk erhvervsliv højt på nyhedsagendaen.

FINANS’ ambition er med kompetent, kritisk og fair journalistik at afdække både når ESG-ansvar svigtes og når konkrete tiltag kan verificeres som reelt positive for både erhvervslivets og samfundets sundhed og værdiskabelse.

KPMG

KPMG arbejder hver dag med at understøtte både dansk erhvervsliv og det offentlige Danmarks bæredygtige omstilling, og har som strategisk mål, at bidrage positivt til den grønne omstilling.

KPMG bruger og udvikler bl.a. nye, avancerede teknologier til at fastlægge og udvikle realiser- og målbare strategiske planer. Derudover er KPMG eksperter i at vurdere, revidere og validere bæredygtighedsrapporter og -indsatser, og ser det derfor som helt naturlig at være med til at bedømme og fremdrage de gode eksempler, der kan blive til inspiration for morgendagens ESG-processer.