Konkurrencekriterier

Hvem kan vinde?

Du kan nominere din egen eller en hvilken som helst anden virksomhed, som efter din opfattelse leverer en stærk ESG-indsats. Virksomheder fra alle dele af erhvervslivet kan deltage og kommer i betragtning ved at udfylde og indsende nomineringsformularen og uploade evt. vigtige bilag i tekst, lyd, billede og/eller video.

Efter modtagelsen evalueres de enkelte indstillinger af prisorganisationens nomineringsgruppe, bestående af medarbejdere fra FINANS og KPMG, hvorefter tre kandidater i hver kategori går videre til finalen. Hvor de virksomheder, der lader sig indstille, er revisionskunder for KPMG, står FINANS alene for evalueringen.

Alle finalister vurderes af den uafhængige jury bag FINANS IMPACT-priserne.

Det lægger juryen vægt på

FINANS IMPACT Awards handler om at hylde de modigste og mest nytænkende frontløbere i dansk erhvervsliv, der inspirerer omgivelserne til at gøre en ekstra ESG-indsats. Juryen vil ved udvælgelse af vinderne i særlig grad lægge vægt på projekter, der giver et positivt svar på disse kriterier:

IMPACT
I hvilket omfang har virksomhedens arbejde med ESG resulteret i konkrete og målbare resultater, og hvordan kan det skaleres til øget effekt på det omgivende erhvervsliv og samfund?

SKALA
I hvilket omfang kan de anvendte metoder skaleres til det omgivende erhvervsliv eller samfund med henblik på at forøge effekten af ESG-arbejdet?

GENNEMSIGTIGHED
I hvilket omfang kan indsatsen kommunikeres enkelt og forståeligt til inspiration for eksterne interessenter?

STRATEGI
I hvilket omfang er ESG-indsatsen en integreret del af virksomhedens forretningsstrategi.

INNOVATION
I hvilket omfang er virksomhedens ESG-indsats funderet i kreativ nytænkning af processer, politikker eller teknologi?

DRISTIGHED
I hvilket omfang har virksomheden være villig til at påtage sig en risiko for at forøge afkastet af den pågældende ESG-indsats?

FINANS IMPACT er mere end et skulderklap for ambitioner. Prisen er en anerkendelse af virksomheder og teams, der gør en konkret forskel. Hvis du nominerer din virksomhed til konkurrencen, får I en oplagt mulighed for at sprede budskabet i såvel pressen som det omgivende samfund om de resultater, I opnår ved at arbejde målrettet og kompetent med ESG i praksis.

Deadline

Deadline for nominering til FINANS IMPACT Awards 2024 er fredag den 1. marts 2024.