FINANS IMPACT Awards

FINANS IMPACT Awards er et event for virksomheder og organisationer, der arbejder aktivt med ESG i hverdagen. Priserne er en anerkendelse af virksomheder, der gør en reel forskel og viser vejen frem på ESG-området for dansk erhvervsliv.

Med deltagelse i FINANS IMPACT sender fremsynede virksomheder et budskab til kunder, medarbejdere, investorer og det omgivende samfund om de resultater, de opnår ved at arbejde målrettet med at integrere ESG-temaer i deres forretningsmæssige dna.

FINANS x KPMG
FINANS IMPACT-priserne uddeles i samarbejde mellem erhvervsmediet FINANS og revisions- og rådgivningsvirksomheden KPMG. En uafhængig jury, bestående af otte anerkendte profiler fra toppen af dansk erhvervsliv kårer vinderne ved et awardshow den 16. maj 2024 i PRESSEN, JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København.  

FINANS

FINANS har som Danmarks førende, digitale erhvervsmedie stor erfaring med at identificere og gennemlyse væsentlige tendenser i erhvervslivet. Mediets specialiserede fagjournalister på FINANS Impact-redaktionen medvirker hver dag til at placere den grønne omstilling, virksomheders sociale ansvar og god governance i toppen af nyhedsagendaen.

FINANS’ ambition er med kompetent, kritisk og fair journalistik at afdække både når ESG-ansvar svigtes og når konkrete tiltag kan verificeres som reelt positive for både erhvervslivets og samfundets sundhed og værdiskabelse.

KPMG

KPMG arbejder hver dag med at understøtte både dansk erhvervsliv og det offentlige Danmarks bæredygtige omstilling, og har som strategisk mål, at bidrage positivt til den grønne omstilling.

KPMG bruger og udvikler bl.a. nye, avancerede teknologier til at fastlægge og udvikle realiser- og målbare strategiske planer. Derudover er KPMG eksperter i at vurdere, revidere og validere bæredygtighedsrapporter og -indsatser, og ser det derfor som helt naturlig at være med til at bedømme og fremdrage de gode eksempler, der kan blive til inspiration for morgendagens ESG-processer.